2013. január 28., hétfő

Balerinák

A hosszú hallgatás után, most ismét egy sorozatot mutatok be nektek:

Bunheads

Michelle a fergeteges show-k városában Los Angelesben táncosnő, akinek minden vágya, hogy igazi szerepet kapjon, s hogy tehetségét végre egy neves rendező felfedezze. Nagy rajongója, Hubbel fülig szerelmes belé, elhalmozza őt ajándékokkal és virágokkal, hátha elnyeri a szívét. Michelle egy rosszul sikerült meghallgatás után, ahonnan kegyetlenül elküldték, teljesen maga alatt van, s így meggondolatlanul igent mond Hubbel házassági ajánlatára, rögtön meg is esküsznek s hazautaznak egy vidéki kisvárosba.
Bár eleinte jó ötletnek tűnt az egybekelés, már a megérkezésük pillanatában hatalmas meglepetés fogadja Michelle-t, aki akkor tudja meg, hogy Hubbel még mindig az anyjával él Fannival, aki fanatikus gyűjtő, a háza tele van kis dísztárgyakkal, nem mellesleg nincsen oda az újdonsült feleségért. Kapcsolatuk nehézkesen indul, de egy szörnyű tragédia idővel közelebb hozza egymáshoz a két nőt.
Fanni egy balett tánciskolát vezet, tanítványai hamar megszeretik Michelle-t, aki készségesen mesél nekik a meghallgatások, az előadások, a show-k világáról. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése