2012. október 4., csütörtök

Elcserélt életek

Switched at birth

Mit teszel, ha kilógsz a családból, nem hasonlítasz a többiekre, s fogalmad sincs melyik felmenődtől örökölted a művészi hajlamaidat ? Ha eddig nem fogtál gyanút, de egy iskolai vércsoportvizsgálat során rájössz, hogy teljesen más véred van, mint a családod többi tagjának? Valószínűleg a véletlennek tulajdonítod.
Nem így Bay Kennish, aki addig nem hagyta a dolgot, amíg el nem ment egy DNS tesztre. Talán mindig is sejtett valamit, de a valóság mégis mellbe vágta, ekkora hírre így sem volt felkészülve. Sajnálattal közlik, hogy akivel életének az első 16 évét töltötte egy idegen család, akit eddig anyunak szólított, az egy idegen nő. Bay a kórházban el lett cserélve. 
Ki lehet vajon az igazi anyja, és kinek az életét élte eddig ebben a szerető, nyugodt és nem kevésbé tehetős családban? Nem telik bele sok időbe, felveszik a kapcsolatot a másik családdal, hogy megismerhessék őket. Kiderül, hogy a másik lány Daphne hároméves korában megsüketült egy betegség miatt, s ha ez nem lenne elég, még az apja is elhagyta őket, így egyedül nevelte őt az a nő, akit eddig az anyjának hitt.
Az Elcserélt lányok az abc family új sorozata, tetszik benne, hogy olyan témát dolgoz fel, ami nem mindennapi, nem egy huszonnyolcadik sorozat a gimis lányok hányattatásairól, ezen felül betekinthetünk a siket emberek világába. Bemutatja hogyan élnek, a szereplők jelelnek, sőt a hallók is megtanulnak így kommunikálni, sőt egy a való életben is siket színész játszik benne. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése